Hvordan vedligeholder jeg bedst mit kørekort

Sikker og god bilist

På dette webinar giver GF Forsikring dig gode gode råd til, hvordan du bliver ved med at være en god og sikker bilist. De afkræfter myten om ældre bilister og snakker om, hvilke trafikulykker bilister +75 oftest bliver involveret i.

De kommer ind på, hvordan man bedst kan træne og vedligeholde sin bilkørsel, og hvad man som seniorbilist skal være mest opmærksom på i trafikken. De fortæller også om nogle af de nyeste færdselsregler, tavler vejtyper og krav til fornyelse af kørekort.

GF Forsikring runder webinaret af med et par gode råd til ting, man skal tænke over, når man selv eller ens partner skal pensionere sit kørekort.

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål og komme med kommentarer under webinaret.

Oplægsholdere:

Marlene Rishøj Cordes og Jette Ravn

GF Forsikring glæder sig meget til at se dig online.