Bustur til København d. 8-10 oktober 2021

Bustur til København

Turen byder på det bedste af København – her kan i flæng nævnes: Carlsberg-byen, Frederiksberg slot, Assistens kirkegård, Nyboder, Nyhavn, Nordisk film, forestilling i det Kgl. Teater, Christiansborg, havfruen, Kronborg, Rosenborg, Amalienborg, Roskilde Domkirke mm Det bliver en vildt spændende tur.
Tilmeldingsfrist 23.08.2021 kl. 12.00
Tilmeld

LOKALAFDELING

Nordals

HVEM

For alle

PRIS MEDLEMMER

3.398Kr. i db. vær 4.098Kr. i enkeltværelse

PRIS IKKE MEDLEMMER

3.398Kr. i db. vær 4.098Kr. i enkeltværelse

HVORNÅR

Startdato: 08.10.2021 kl. 06.00
Slutdato: 10.10.2021 kl. 22.00

TILMELDING

Torben Matzon, 30 46 43 46

MØDESTED

Nærmere info gives, efter tilmelding!

BESKRIVELSE

Arrangement nr. 807
3 dages bustur til København.
Dato og tidspunkt
8. oktober 2022, kl. 6:00.
Adresse
Opsamling starter kl. 6:00 fra Kvickly i Nordborg.
Beskrivelse / program
1. dag

Vi kører fra Nordborg kl. 07.00 og direkte til København, hvor vi starter med en byrundtur, vi skal bl.a. se Carlsberg byen, Frederiksberg slot, Assistens Kirkegården, Ny boder – Nyhavn – Skuespilhuset. Vi holder frokostpause i Nyhavn (på egen regning). Om eftermiddagen besøger vi Nordisk Film i Valby, hvor vi får en timet og tilrettelagt rejse gennem vores folkekære Olsen Banden univers, en tur med sjove fun-facts og personlige anekdoter fra de sidste mange årtier med Olsen Banden. Sidst på eftermiddagen når vi vort hotel. Aftenen til fri disposition, for de der ønsker det vil rejselederen være behjælpelig med at finde et sted at spise (Middag på egen regning). I Det Kgl. Teaters Skuespilhus spilles Den indbildte syge af Molière. Dødsangst, hypokondri og kærlighed tørner sammen i Molières komedie om den indbildt syge Argan, Søren Sætter-Lassen spiller den indbildt syge, Argan, For de der ønsker at komme i teatret, (vi er behjælpelig med bestilling af billetter).  

2. dag: 

Efter morgenmaden starter vi dagen med et besøg i De Kongelige Repræsentationslokaler – magt, pragt og kunst, de storslåede sale og gemakker på Christiansborg anvendes af Kongehuset til repræsentative formål. Vi ser de imponerende lokalers historie, udsmykning og kunstværker – herunder en kort gennemgang af gobelinerne i Riddersalen. Hør også, hvordan det foregår, når Dronningen holder gallamiddag, nytårskur og audiens på Christiansborg.

Efter besøget på Christiansborg skal vi på den klassiske havnerundfart med afgang fra Gammel Strand, efter flg. rute: Christiansborg Slot – Holmens Kirke – Nationalbanken – Børsen – Operaen – Holmen – Den Lille Havfrue – Amalienborg Slot – Amaliehaven – Christianshavn – Vor Frelsers Kirke – Den Sorte Diamant – Nationalmuseet – Gammel Strand. Når vi er tilbage ved Gl. Strand fortsætter vi langs Strandvejen, med en storslået panoramaudsigt over Øresund, til Helsingør, hvor der bliver mulighed for at se Kronborg Slot (entre ca. 140,-), som ligger på det smalleste næs mellem Sveriges og Danmarks kyster. Renæssanceslottet lyser op med sine spir, tårne, søjler, sandsten og kobbertage. Slottet er kendt verden over fra Shakespeares Hamlet samt den sovende Holger Danske. I stedet for Kronborg Slot kan man besøge museet for søfart (entre ca. 120,-). Om aftenen er der fælles middag på Rio Bravo, efterfølgende kan man nyde en aftentur på Strøget.

3. dag

Efter morgenmaden, tager vi på Rosenborg slot, hvor Livgarden over hele Danmarks skatkammer, der gennem 400 år har gemt på danske konger og dronningers mest dyrebare skatte, her får vi en rundvisning på Christian 4.s Rosenborg. Vi oplever danmarkshistorien i et kongeligt perspektiv og får historien helt tæt på kroppen, når vi går i fodsporet på de danske konger og dronninger, som levede her gennem 200 år. Efter besøget på slottet følger vi vagtparaden en del af vejen fra Rosenborg slot til Amalienborg, hvor vi vil overvære vagtskifte. Efter vagtskifte kører vi vestpå. Undervejs finder vi et sted at spise frokost. Vi vil først køre til Roskilde Domkirke, hvor størstedelen af de danske konger ligger begravet. Der bliver lidt tid i Roskilde, så man kan se domkirken eller spadsere en tur i byen. Fra Roskilde kører vi videre til Sporvejsmuset Skjoldenæsholm, som er et levende museum og kørende museum. Vi skal opleve kollektiv transport som den tog sig ud i slutningen af 1800- og i 1900-tallet. Der er kørende sporvogne fra de 3 danske sporvognsbyer København, Odense og Aarhus og fra en lang række byer i Europa. Sågar en sporvogn fra Melbourne i Australien kan opleves. Efter opholdet på Skjoldenæsholm fortsætter vi vestover og slutter af med fælles aftensmad på en landevejskro inden vi kommer til Nordborg hen på aftenen.
Betaling
Dobbeltværelse: 3.398,- kr. Enkeltværelse. 4.098,- kr.

Depositum 1.000,- kr. / restbeløb 1. august 2021.

Prisen inkluderer:

2 x morgenbuffet.

1 x aftensmad på Rio Bravo.

Fri kaffe, the og kakao hvor brygning er mulig.

Dansk rejseleder.
4-stjernet bus.

Følgende entreer: Nordisk Film, De kgl. Repræsentationslokaler, Skjoldnæsholm, Rosenborg Slot og Kanalrundfart.

Prisen inkluderer ikke:

Forsikringer, Middag på ankomstdagen, Frokost, Teaterbilletter, Entre til Kronborg/Museet for søfart og drikkevarer til måltiderne.
Arrangør
I samarbejde med Hanstholm Rejser.

Registreret i rejsegarantifonden med medlemsnummer: 1146
Tilmelding til
Online booking: aesnordals.dk eller

Torben Matzon, M: 3046 4346 eller E: sekretaer@aesnordals.dk
Tilmelding senest
23. august 2021
Max antal deltager
50 deltagere
Afbestilling
Ved afbestilling indtil 90 dage før afrejse fradrag af gebyr på 200,- kr. pr. person.

Ved afbestillingen 45 – 89 dage før afrejse er depositum tabt.

Ved afbestilling senere end 45 dage før afrejse er hele det indbetalte beløb tabt.
Forsikringer og afbestilling
 
Rejsedeltageren er selv ansvarlig for at tegne de forsikringer, som måtte anses for nødvendige. Vær opmærksom på at det gule sygesikringsbevis ikke længere dækker hjemtransport. Det anbefales at tegne rejseforsikring og afbestillingsforsikring.

Forsikringerne kan tegnes hos Hanstholm Rejser.

HUSK det blå sygesikringsbevis.

Det tilrådes at tegne en afbestillingsforsikring som dækker afbestilling pga. akut opstået sygdom, ulykkestilfælde eller dødsfald.

Ønskes en afbestillingsforsikring skal denne tegnes ved bestillingen af rejsen.
 

Billede:Hotel: The Square **** Link

Rådhuspladsen 14, 1550 København V

Tlf: 33 38 12 00

Dejligt 4-stjernet hotel beliggende på Rådhuspladsen, blot 200 meter fra Tivoli og Københavns hovedbanegård.

Værelserne er moderne indrettet.

Alle værelser er med eget bad og toilet.
 

Skriv en kommentar