6 dages bustur til Rüdersheim og Rhinen i flammer

Tilmelding følg Link

1. dag: 

Efter endt opsamling går turen med passende pauser sydover, forbi Hamburg, Hannover, Kassel og Frankfurt til Rüdesheim, hvor vi forventer at være fremme til aftensmad.

Hotel: Hotel Rheinstein *** 

2. dag: 

Vi starter dagen med en tur rundt i den spændende by, hvor et besøg igennem masser af år har været et must for tyske og udenlandske turister. Undervejs besøger  vi det morsomme og spændende musikkabinet. Her er mange sjove og lystige selvspillende musikinstrumenter fra det 17. og 18. århundrede. Vi får en guidet rundvisning, som varer en lille times tid. Vi kører også en tur rundt i vinmarkerne med et lille tog. Efter dette er der muligheder for at udvide kendskabet til dedejlige vine på et af de lokale udskænkningssteder.

3. dag

Vi tager på en halvdagstur med bussen. Vi sejler først over Rhinen med færgen til Bingen. Derefter kører vi over Hunsrûckerbjergene til Cochem, den smukke gamle bindingsværk by med det hyggelige torv, her holder vi frokostpause i forbindelse med en vinsmagning på Schlossbergkeller. Efter frokost kører vi videre langs floden til Koblenz, hvor vi ser Deutches Eck, også kaldet ”Det Tyske Hjørne”. Det er her, de store floder Mosel & Rhinen mødes. Efter en pause kører vi langs Rhinen tilbage til Rûdeheim.

4. dag: 

Vi kører en halvdagstur op til Germania monumentet, ”Niederwald Denkmal” et af Tysklands største monumenter, med en vægt på 32 ton. Her kan vi nyde den pragfulde udsigt over Rûdesheim, vinmarkerne og Rhinen. Der bliver mulighed fo, at tage svævebanen tilbage til Rûdesheim(pris ca. 10 euro) Eller køre tilbage med bussen.

Midt på eftremiddagen mødes vi igen for at deltage i en sejltur på Rhinen, vi skal opleve Rhinen i Flammer. Et fænomem i særklasse og det giver vi selvfølgelig mulighed for at opleve. Rhinen i Flammer opleves bedst ved sejltur på Rhinen. Sejlturen varer ca. fra kl. 17.00 – 24.00 og er en helt fantastisk oplevelse. Sejlturen er incl. aftensmad.

5. dag: 

Vi kører en tur op ad Rhinbredden for at besøge Gutenbergs fødeby Mainz. I Mainz tager vi på en byrundtur, hvor vi bl.a. skal opleve Gutenberg Museet. Hen på eftermiddagen er vi tilbage i Rûdesheim, hvor vi kører op til Hildegaards Kloster.

På Hildegaards Kloster, hvor der bor omkring 60 Benediktiner nonner, skal vi se den smukke klosterkirke og nyde udsigten over vinmarkerne. Der bliver også mulighed for at handle i butikken.

6. dag:

Vi må nu forlade dette skønne område lige efter morgenmaden og køre gennem Tyskland mod Danmark. Forventet hjemkomst først på aftenen.

Prisen inkluderer:

5 x morgenbuffet.

4 x aftensmad på hotel.

1 x sejltur til Rhinen i flammer inkl. aftensmad.

1 x udflugt til Mosel inkl. vinsmagning og frokost.

Fri kaffe, the og kakao hvor brygning er mulig.

2 x busmenu inkl. 1 øl eller vand samt 1 rundstykke på udturen.

Dansk rejseleder.
4-stjernet bus.

Følgende entreer: Siegfrieds musikkabinet, Gutenbergmuseet og togtur til Rüdesheim

I samarbejde med Hanstholm Rejser.

Registreret i rejsegarantifonden med medlemsnummer: 1146

Skriv en kommentar